Videowall huren bedrijfsfeest of themafeest

Heeft u een bedrijfsfeest of gaat u een themafeest organiseren? Wij kunnen u daarbij helpen met onze led verlichte dansvloer en de videowall.

Naast de keuze uit 4 verschillende led vloeren, kunnen wij uw feest ook voorzien van onze ledwall. Dit superscherp scherm van 3 meter breed is geschikt voor meerdere doeleinden. Heeft u een “dance classics” feest, dan kunnen wij de clips op het scherm laten zien. Maar ook voor een ander themafeest zoals 80’/90’s party of een dance/club feest met de hits van de laatste jaren tot nu.

Tevens kan deze videowall gebruikt worden voor presentaties van uw bedrijf. Maak van uw event een schitterend feest met de ledwall, ledvloer en drive-in show en de overige led verlichting van Sound4all. Samen met onze allround dj of in dit geval vj, wordt uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement.

Wat kunnen we nog extra aan uw feest toevoegen? Wat dacht u van een dj met saxofonist uw feest? Of  wat dacht u van een prachtige lasershow ?

 

Videowall huren bedrijfsfeest of themafeest

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn