Demo

Topkwaliteit in licht en geluid!

Meer dan 15 jaar ervaring

Vele visuals

Scherpe prijs

Sound4all bestaat intussen al meer dan 10 jaar en heeft al vele bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen verzorgd.

Elk feest wordt geheel naar wens ingevuld en samen met onze allround dj’s maken we er een onvergetelijk feest van.
Om een goede indruk te krijgen helpen niet altijd foto’s en filmpjes. Daarom bent u van harte welkom tijdens een vrijblijvend gesprek op ons kantoor.

Naast het beantwoorden van uw vragen, kunnen wij u ook adviseren met vele dingen die betrekken hebben op uw feest. Tevens kunt u een demo show zien, zodat u ook meteen een idee heeft hoe het eruit kan komen zien op uw feest. Zowel een mooie stijlvolle drive-in show, maar ook een led dansvloer, kunt u komen bewonderen tijdens ons kennismakingsgesprek.

Elke bruiloft en elk bedrijfsfeest is weer anders. Met onze ervaringen kunnen wij u een concept op maat aanbieden. Wat past het beste qua show op uw feestlocatie, maar welke mogelijkheden zijn er nog meer om het feest nog leuker te maken? Voor een bruiloft kunnen we u helpen met het bedenken van een openingsdans, maar voor een bedrijfsfeest kunnen we helpen met het bedenken van een thema, welke artiest leuk is voor het feest, maar nog veel meer.

Na ons gesprek heeft u een goede indruk van de mogelijkheden, maar tevens hoe wij een feest aanpakken. Voor ons is het belangrijkste dat alles geheel naar uw wens wordt ingevuld. Wij kunnen adviseren maar u bepaalt.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.