[gap]

Bedrijfsfeest Dj De Glazen Ruimte Maarssen

 

De Glazen Ruimte is een locatie waar men terecht kan voor bedrijfsfeesten en evenementen. Of het nou gaat om een vergadering, congres, productpresentatie of feest, de locatie biedt zowel binnen als buiten volop ruimte voor op maat gesneden evenementen.

Dit keer mochten wij een bedrijfsfeest verzorgen met onze “Shining” led drive-in show. Tevens hebben we de locatie aangelicht met led verlichting, die mee kleurde met onze drive-in show. Het was een feest voor een paar honderd gasten die totaal uit hun dak gingen.

De muziek was lekker breed, van de jaren 80 tot/met de hits van dit moment. Vanaf het eerste moment stond de dansvloer vol en dat is ook tot het einde zo gebleven. De tijd vloog voorbij.

Gaat u trouwen en wilt u uw bruiloft vieren op deze locatie, dan kunnen wij u ook helpen. Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen u helpen met de muziek. Onze allround bruiloft dj draait geheel naar uw wens.

Of u nu een dj zoekt voor uw bruiloft of bedrijfsfeest, onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring. Tevens kunnen we u vele extra’s aanbieden zoals: dj met saxofonist, een led verlichte dansvloer huren of een videowall.

 

Dj Bedrijfsfeest De Glazen Ruimte Maarssen

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn