Sound4all

Topkwaliteit in licht en geluid!

Meer dan 15 jaar ervaring

Vele visuals

Scherpe prijs

Wat vinden onze klanten van onze manier van werken en van onze dj’s?

Ben en Manouk:

“Toen wij onze bruiloft gingen plannen, gingen wij ook op zoek naar iemand die voor ons de muziek zou regelen. Wij hadden al snel het idee dat we een DJ wilden. We houden van veel verschillende stijlen van muziek en dat was ook belangrijk voor ons, dat alle genres gedraaid konden worden. Wij kwamen via Green Village bij Sound4All terecht.

WIj hebben gekeken naar de recensies en die waren allemaal lovend. Wij hebben daarna besloten om een afspraak te maken met Anthony. Wij zijn naar zijn kantoor gegaan en daar hebben we een gesprek gehad. We kwamen binnen en werden hartelijk verwelkomd door Anthony. We bespraken onze ideeën en hadden gelijk een klik met elkaar.

We hadden vooraf laten weten wat wij voor show wilden. De Demo opstelling af ons een goed idee kregen hoe het eruit zou zien. Dat was al super om te zien. We hadden gelijk een goed gevoel bij Anthony en Sound4All, ook de enthousiasme van Anthony was ontzettend aanstekelijk. We besloten al snel dat we Sound4All zouden inhuren voor onze bruiloft.

Wij hadden aan Anthony gevraagd of hij na de openingsdans gelijk een nummer erin wilde knallen zodat de feestavond gelijk geopend was. Hij voelde heel goed aan wat de gasten op de dansvloer hield. Eigenlijk was er geen enkel moment waarop de vloer niet vol was. Al onze vrienden en familie gingen helemaal los.

Zijn enthousiasme, professionaliteit en ervaring heeft ontzettend bijgedragen aan deze waanzinnige avond! Wil je een geweldige feestavond, waarbij je eigenlijk niet wilt dat het ooit eindigt, dan kan ik je Sound4All aanraden! Wij zullen onze dag nooit vergeten. De avond is, mede dankzij Anthony, een onvergetelijke en memorabele ervaring geworden. ”

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Priscilla en Martijn: 

Wij bij Auberge du Bonheur in Tilburg getrouwd. Na een fantastische dag met onze families volgde uiteraard; onze feestavond. Een avond waarbij de muziek verzorgd werd door Anthony van Sound4All.

We zijn begonnen in oktober 2016 met het zoeken naar een DJ. We wilden graag een DJ hebben die ook de mogelijkheid had om videoclips af te draaien. Een herinnering aan onze vakanties in Lanzarote, waarbij er een bar was die dit dagelijks deed.

Na even op Google gezeten te hebben kwamen we uit in Helmond bij Sound4All. Het contact was meteen super. Anthony vertelde vol passie over zijn videobooth en nodigde ons uit om eens een proefshow te komen bekijken in Helmond. Anthony was een echte professional en liet alles zien, niets was te gek. Hoe meer gasten, hoe groter alles uitgepakt kon worden, maar alles kan ook afgestemd worden op kleinere groepen.

Na de proefshow was het meteen duidelijk voor ons! Sound4All moest onze avond verzorgen. Het contact tussendoor was super verlopen, Anthony is een prettige man om mee te werken, hij luistert goed en geeft eerlijk zijn mening! Het contact verliep altijd prima en we konden ook altijd bellen met vragen en opmerkingen. Anthony draagt ook goede en leuke ideeën aan!

Op de dag zelf was Anthony heel goed op tijd! Hij zette alles klaar en was ruimschoots op tijd klaar. Bij binnenkomst draaide hij rustige muziek en speelde al wat foto’s van de trouwreportage af. Dat was heel erg leuk!

Na de openingsdans barstte het feest los en de dansvloer is ook niet meer leeg geweest, desondanks dat het een warme dag was. De videoclips zorgde echt voor een meerwaarde tijdens het feest. De muziek en verlichting was heel goed afgestemd voor de hoeveelheid mensen en Anthony wist ook precies wat er wanneer gedraaid moest worden om het feest goed aan de gang te houden. Men had ook goed de mogelijkheid om liedjes aan te vragen, maar Anthony hield wel daarin goed duidelijk onze afspraken aan.

Anthony maakte tijdens de feestavond ook foto’s en filmpjes, we kregen deze later toe gezonden. Heel erg leuk om de avond eens vanuit de DJ te bekijken. De avond was zo gezellig dat we een half uurtje uitliepen, Anthony was hier ook ontzettend flexibel in!

We hebben achteraf zo ontzettend veel complimenten over onze DJ gehad! Het was een prachtig feest waar iedereen van genoten heeft. We kunnen hier met veel plezier op terug kijken. Bedankt voor de mooie feestavond! Het was in één woord:

Fantastisch!

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 1 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag. Mochten we niet in de gelegenheid zijn om op te nemen dan bellen we je z.s.m. terug!

Christiaan en Esther: 

Nadat we Sound4all in het echt gezien hadden bij onze locatie (Green Village), zagen we het al zitten. We hadden gekozen voor de “Shining Drive-in Show” strakke witte dj booth met movingheads etc. Daarnaast kunnen we je echt de ledvloer aanbevelen. Dat was echt een hit. Het nodigt echt uit. Het geheel maakte indruk.
Over je voorkeuren: Je vult een excellijstje in met wat voor muziekstijlen je wel en niet wil en kiest nog 10-15 nummers uit die je graag wil horen. Anthony zoekt het verder uit ? Bedankt Anthony; Het was prachtig.

Mark en Miranda: 

Wij willen jullie graag bedanken voor ons goed geslaagde bruiloftsfeest. Wij en onze gasten hebben een super fijn en gezellig feest gehad.  Ook al waren we maar met een klein clubje mensen, de sfeer en de gezelligheid was er niet minder om. Wij en onze gasten hebben genoten van de gehele dag en vooral ook van de avond. Alles was volgens onze wensen, super. Ook onze complimenten voor Alex, een super dj. Wij hebben Alex dezelfde avond ook al bedankt, maar we wilden jou ook nog even bedanken. Onze bruiloft is voor ons en onze gasten een mooie onvergetelijke dag geworden. We zijn nu nog steeds aan het nagenieten. Jullie zijn echt een aanrader.

Thomas en Selina: 

Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van een top avond en hebben erg genoten en zullen jullie ook aanraden bij iedereen. We hebben erg veel complimenten gehad over jullie. nogmaals erg bedankt.

Jolanda en Christian: 

Vanaf het kennismakingsgesprek gelijk een goed gevoel over Sound4all. Het contact verloopt erg soepel, je krijgt snel reactie en het is nooit teveel. Men draait muziek naar je wensen en mocht er een nummer aangevraagd worden wat niet bij je wensen aansluit wordt het eerst even gevraagd of je dat wil. Wij hebben een onvergetelijk feest gehad mede dankzij jullie!

Stefan en Linda: 
Inmiddels weer wat bijgekomen.. Het was echt een super feest! De dj heeft onze gasten zeer goed vermaakt.. Onze complimenten!

Stanley en Ellen: 
Beste Anthony, wij hebben afgelopen vrijdag een super feest gehad mede dankzij de dj. Hebben ook veel positieve reacties ontvangen over de dj en aankleding van jullie uit. Hartelijk dank hiervoor. Zal sound4all zeker aanbevelen bij anderen.

Teun en Wendy:
Beste Anthony, we vonden het echt een topfeest. De muziek was goed afgestemd op de wensen en voor ieder wat wils. Daarnaast heb je ons altijd goed op de hoogte gehouden en tijdig geïnformeerd. Top! We raden iedereen aan bij jouw te boeken!

Marco en Renske:
Het was een prachtige dag, op een prachtige locatie met een prachtig feest als afsluiter.
Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over de show en muziek, ik hoop dat je het zelf ook een geslaagd feest vond?

Lieke en Elmar:
Anthony is een prettig persoon, we konden goede afspraken maken, hij kwam de afspraken na, hij denkt mee waar je vragen over hebt en hij heeft er echt een goed feest van gemaakt.

Henny en Tanya:
Allereerst willen wij jullie bedanken voor de superavond die wij vorige week vrijdag hebben gehad. Wij hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. En wat was de vloer, met alles erop en er aan, geweldig. Wij hebben ontzettend genoten van alles. Wij zullen je dan ook aan iedereen aanbevelen.

Jan en Nancy: 
Ons bruiloftsfeest was in een woord Fantastisch!! Een dikke 10+ voor Anthony die deze avond tot eem feest heeft gemaakt!

Bas en Jolien:
Wat was het een geweldig feest! Mede mogelijk gemaakt door de fantastische dj! Nu heerlijk aan het nagenieten.

Judith en Peter:
Beste Sound4all, we hadden ons geen mooier trouwfeest kunnen wensen. Het licht en de muziek was fantastisch. Er werd goed ingespeeld op de wensen van onze gasten. Van onze vrienden hebben we alleen maar complimenten gekregen. Bedankt voor alles !

Ronald en Mirjam:
Hallo Anthony, wij hebben enorm genoten, vonden het een topdag en een topfeest. We krijgen veel leuke enthousiaste reacties van onze gasten.
Ontzettend bedankt voor je aanwezigheid, je inzet, die mooie witte booth, etc. Wij vriezen nu weg in het Finse Lapland, en genieten nog steeds na.

Frederique en Sander:
Goedemorgen Anthony, dankjewel voor een super feest. We hebben het geweldig naar onze zin gehad. De dj heeft iedereen op de vloer gekregen en we hebben al vele leuke reacties gekregen.
Ook de lichtshow zag er schitterend uit. Ik stuur je de komende week een paar leuke foto’s van de feestavond.

Pieter en Marit:
We hebben een prachtige bruiloft gehad, mede dankzij jullie. De dj draaide precies zoals wij het gehoopt hadden. Ook de verzoekjes werden goed gedraaid. En de saxofonist was een goede aanvulling. Hij kreeg goed het publiek mee en heeft leuk gespeeld.

Ferry en Astrid:
Hoi Anthony, bedankt voor een prachtig feest dat wij gehad hebben. Leuk dat je op onze vriendengroep hebt ingespeeld, die hebben zich goed vermaakt. Wij vonden het fantastisch en zijn nu aan het bijkomen van het gedans en gespring. We spreken elkaar nog wel.

Paul en Marloes:
Wat een supervette bruiloft hebben wij gehad. In een woord schitterend ! De Illuminate show zag er fantastisch uit en ook de verlichting tegen de muren. Wil jij de dj namens ons bedanken, want die heeft heel goed zijn best gedaan en zelfs mijn opa op de dansvloer gekregen. Ik ga nog even nagenieten, ook namens Paul bedankt.

Personeelsfeest De Glazen Ruimte:
Beste Sound4all, wij vonden het een heel prettige samenwerking. De gasten hebben een hele leuke avond gehad en fantastisch gedanst! Dank daarvoor. De drive- in show ziet er overigens goed uit op de foto! Graag bedank ik jou ook voor de samenwerking en wellicht zien wij elkaar op een volgend evenement! Groet, Elizabeth.

Galafeest Eindhoven:
Het gala was geweldig, gezellige mensen en super qua muziek! We hebben alleen maar positieve reacties gehad.
Ook heel fijn dat je me nog even bij je riep om te vragen over de muziek en de verzoekjes, dat vond ik een erg goede zet. Heel erg bedankt voor alles ! Groet, Ilse

Bob en Willemijn:
Dag Anthony, namens Willemijn en ik, wil ik jullie bedanken voor een onvergetelijk feest. Ook voor de fijne samenwerking. Alles is naar onze wens ingevuld en we hadden ons geen mooier feest voor kunnen stellen. Dankjewel !

Elkerliek Ziekenhuis :
Hallo Sound4all, bedankt voor het verzorgen van ons personeelsfeest in het Elkerliek ziekenhuis. Het was een leuk feest en volgens mij heeft zich iedereen wel vermaakt.

Frank en Cindy :
Hey Anthony, bedankt voor een geweldige feestavond gisteren. Ik geef zelf niets om dansen en zelfs ik heb vaak op de dansvloer gestaan. Doe jij de dj ook bedanken namens ons. Hij voelde het feest goed aan en heeft ook bijna alle verzoekjes gedraaid. Helemaal Top !

Peter en Lieke :
Wat een superfeest hebben wij gehad. Iedereen spreekt er nog over. We hebben ontzettend genoten en willen ook bij deze de dj bedanken voor zijn aandeel van deze feestavond.
Ook fijn dat alles van tevoren tot in detail besproken is. We zullen er nog vaak aan terug denken.

Ronald en Angelique : 
We willen jullie nog even bedanken voor het slagen van ons feest.Het was super gezellig mede door jullie.
Bij ons volgende feest nemen we zeker weer contact met jullie op. Bedankt en tot de volgende keer ! ?.

Milo en Esther : 
Wij willen jullie bedanken voor de onvergetelijke avond!! Wat een feest, helemaal super en top!!!!! Gedraaid.
Super bedankt voor het verzorgen van licht en muziek. (Meerdere mensen gaven aan wat een goede dj joh! ?? Groeten uit Barcelona

Paula en Robert : 
Hoi Anthony, het was fantastisch! Wat een prachtige opstelling en wat voelde je het publiek goed aan! De dansvloer is niet leeg geweest. Ook de ledvloer was super mooi en een hele bijzondere aanvulling op ons feest!!

Marc en Marloes : 
Het is al weer even geleden maar we willen jullie graag ook per mail nogmaals bedanken voor het draaien op onze trouwerij. De dj voelde super goed aan wat er gedraaid moest worden en verzoekjes werden meteen gehoord. Wanneer ik naar jullie toe kwam met een suggestie van mijn lijstje had de dj het al klaar staan. Super!! Bedankt voor een prachtig feest.

Tom en Sandra : 
Beste Anthony, wij willen je nog bedanken voor een onvergetelijke avond! Wat hebben wij genoten, en wat hebben onze gasten genoten!! Heel veel complimentjes mogen ontvangen over je draai kunsten!!
Zonder jou was het nooit zo’n knalfeest geworden, zoals die nu was!!

Jika en Robin : 
Beste Sound4all, we hebben het gigantisch naar ons zin gehad, en willen jullie graag bedanken voor de bijdrage bij de geweldige avond die we hebben gehad.

Peter en Stans : 
Beste Anthony, Het was voor ons een onvergetelijke, geweldige, aan een stuk door avond feest!
Dankjewel voor dit spetterend feest.

Bart en Anneke : 
Middels deze weg willen we jullie heel erg bedanken. Complimenten voor Alex. We hebben veel leuke reacties gehad. Het was een topfeest!
Inmiddels op honeymoon met weinig WiFi.

Ping en Menno: 
Sound4all heeft een spetterend feest gegeven op onze bruiloft.
De setting van onze trouwdag en zijn muziek keuze, op basis van onze (algemene) input/voorkeuren, blijven ons bij. Men kan goed inspelen op het type publiek dat op de dansvloer staat. Onze gasten gaven ons de complimenten over het optreden en over de saxofonist.

Sound4all neemt het initiatief en communiceert eerlijk en duidelijk, ook tijdens het bruiloftsfeest.
We hadden een korte stroomuitval, maar de saxofonist en de dj gingen professioneel door en loste de stilte creatief op!
Zij hebben een goede swingende bijdrage geleverd op onze trouwfeest!

Sian en Peter: 
Op 5 juni 2015 zijn wij getrouwd! Wat een geweldig feest hebben wij gehad dankzij Anthony. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we al meteen het gevoel dat onze wensen begrepen werden.
Iedereen heeft het nu nog over ons feest, het dak ging eraf!! Op het einde van de avond lagen er een grote berg schoenen op de dansvloer, iedereen had ze uitgetrokken!
Anthony, super bedankt voor een geweldig feest, iedereen heeft genoten!

Ronny Vincken:   
Een super DJ. Komt zeer goed zijn afspraken na, communicatie is top en hij kan heel goed aanvoelen wat de zaal nodig heeft, kortom een grote aanrader.

Carmen van Dam: 
Wij hebben een onvergetelijk avondfeest gehad mede dankzij Sound4all. Ik ben erg kritisch maar heb echt niets op dit bedrijf aan te merken. Erg fijn om mee samen te werken. En mooie, goede apparatuur.

Arthur en Nathalie: 
Dat DJ Anthony van Sound4all goed kan draaien wisten we al van een eerdere bruiloft die we hebben bijgewoond, de service die hij daarbij leverde was een aangename verassing!
Vanaf het eerste contact was de samenwerking plezierig; er werd op onze wensen geanticipeerd en meegedacht over de openingsdans.

Op de huwelijksdag zelf was DJ Anthony ruim op tijd aanwezig en wist hij onze gasten flink aan het dansen te krijgen! Zijn drive-in show gaf een echt ‘wow-effect’ voor ons en onze gasten. We kijken met veel plezier terug op een fantastisch bruiloftsfeest!

Veronic en Roland:  
Echt een geweldig feest gehad. We hadden met onze carnavalsgroep een andere muziekkeuze dan gewoonlijk, maar dat was echt geen probleem. De DJ had zelfs een nummer van een kleine lokale groep gevonden, dat was voor ons echt speciaal.
Heel de avond een volle dansvloer gehad en wij als bruidspaar natuurlijk ook helemaal moe gedanst! Humor had onze DJ ook: als “afsluitend” nummer draaide hij iets anders dan gevraagd, dat bleek toch niet het laatste nummer te zijn! hahaha!
Goed voorbereid, makkelijk en vertrouwd contact, helemaal zoals we het wilde. Dankjewel Sound4all! Dikke 10!

Tim en Joyce:    
Ik en mijn vrouw hebben een geweldige bruiloft gehad mede dankzij onze geweldige DJ Anthony van Sound4all. De openingsdans hebben we samen met Anthony gecommuniceerd en verliep vlekkeloos. Sound4all krijgt echt de voetjes van de vloer bij iedereen en ze hebben een brede muziek keuze. Ook is de verlichting van Sound4all top! Anthony nogmaals bedankt we hebben een geweldige dag gehad. P.S. Ook partycrasher Gerard is te huur ?
Als je op zoek bent naar een goede DJ dan zoek niet verder en boek bij Sound4all!!!!

Fam. Bankers:  
Dankzij de prachtige muziek van Sound4all een geweldige bruiloft gehad. Goede tips, duidelijke afspraken en flexibel. Ondanks het divers publiek in leeftijd, muziekvoorkeur en nationaliteiten wist de DJ er één groot feest van te maken. Ook het geluid en licht was top.
Echt een aanrader !

Fam Wouters:    
Wat een geweldig DJ, echt een aanrader. We kunnen dit iedereen aanraden!
Wat een knallend feest bedankt voor alles!

Kim van t hoog:
Onze feestavond was super! Sound4all maakte er een geslaagde avond van! Onze gasten praten er nog over. De communicatie verliep soepel en helemaal naar wens.
Voor elk feest raden wij sound4all aan!

Cleijpool – Snels:       
Afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad met dank aan Sound 4 all. De muziek en opstelling waren fantastisch en kan niet anders zeggen dat we geen betere DJ hadden kunnen wensen.

Denise leijser: 
Sound4all was geweldig! Kwamen op tijd, hadden een super zanger bij. Onze feestlocatie werd omgetoverd tot een waanzinnig te gekke zaal!
Helemaal geweldig. Zeker een aanrader!!!

Lieke en Koos:   
Alleen maar lof voor Sound4all! Nog steeds, 6 weken na onze bruiloft, mogen wij van familie en vrienden complimenten in ontvangst nemen voor het fantastische feest en de verzorging daarvan door Sound4all.
Vanaf de kennismaking t/m het feest was alles zeer goed geregeld. Wij kijken terug op een geweldige feestavond met goede muziek!

Marijke: 
Het was een geweldig feest zeer goede muziek van de 60e jaren tot aan nu en de sfeer was zeer goed hebben echt een top avond gehad sound4all is echt een aanrader ,weet er een goed feestje van te maken. Led verlichting en een tv scherm was helemaal super!

Als we weer een feestje zouden geven zouden we zeker sound4all weer boeken.Draait ook de gehele avond goed door en weet de perfecte nummers te draaien.
sound4all krijgt van ons een dikke 10!!!een feest om nooit meer te vergeten.

Martijn van den Heuvel:    
Sound4All is de oplossing als het om een geslaagd feest moet gaan. Anthony draaide op onze trouwdag in het mooie Chalet Lohengrin. De combinatie van de supermooie opstelling van de lichtshow en de locatie maakte van onze trouwdag een onvergetelijke dag.
Een echte aanrader.

Pascal en Consuela: 
Sound4all heeft ons bruiloftsfeest tot een super leuk feest gemaakt. tijdens de voorbereiding erg flexibel, meedenkend en gemotiveerd. Apparatuur van top kwaliteit! Op de dag zelf ruim op tijd aanwezig en alles tot in de puntjes voorbereid, zelfs last minute nummers werden nog even toegevoegd.
Absoluut een aantrekkelijke prijs voor zoveel werk als hij ervan maakt.